Virszemes TV jaunumi

11Feb10

Lattelecom Virszemes TV papildina divi jauni kanāli – TV6 un 3+

Lattelecom Virszemes Televīzijas Ekonomiskā paka papildināta ar diviem jauniem kanāliem – TV6 un 3+.
Šie kanāli jau patlaban ir redzami Virszemes TV Ekonomiskās un Pamata pakas lietotājiem visā Latvijā.
Šobrīd Virszemes TV skatās jau vairāk nekā 50 000 mājsaimniecību, un vairāk nekā 22 000 skatītāju papildus bezmaksas kanāliem izvēlējušies abonēt kādu no maksas pakām.
„Virszemes Televīzijas ģeogrāfiskā un ekonomiskā pieejamība padara šo pakalpojumu iedzīvotājiem ļoti pievilcīgu, ko mēs redzam arī pēc strauji augošajiem pieprasījuma rādītājiem. Jaunu kanālu iekļaušana mūsu piedāvājumā Virszemes televīzijas skatīšanos padarīs vēl aizraujošāku, un mēs arī turpmāk regulāri paplašināsim piedāvāto kanālu klāstu,” sola Lattelecom komercdirektore Kerli Gabriloviča.
Šobrīd Virszemes TV kopumā redzami 32 kanāli – TV Ekonomiskā paka piedāvā skatīties bezmaksas kanālus un 13 maksas kanālus, bet Pamata pakā līdztekus bezmaksas kanāliem skatāmi arī 27 maksas kanāli.
Pēc analogās apraides pilnīgas izslēgšanas visā valstī, atbrīvosies radiofrekvences un kopējo kanālu skaitu Virszemes TV varēs palielināt līdz pat 70. Iedzīvotājiem, kas ar jumta vai istabas antenām līdz šim varēja uztvert no viena līdz pieciem kanāliem (atkarībā no analogā signāla pārklājuma), šī būs nebijusi iespēja skatīties ievērojami plašāku TV programmu klāstu.
Atgādinām, ka šobrīd visā Latvijā notiek vispārēja pāreja no analogās uz ciparu TV apraidi, un televīzijas jau tuvākajā laikā uzsāks pāreju uz ciparu apraidi – LTV7 analogo apraidi pametīs jau pēc dažām nedēļām -1.martā, LNT un LTV1 Rīgas apraides reģionā (70km rādiusā ap Rīgu) analogo apraidi pārtrauks 1. aprīlī, bet 1.jūnijā analogā apraide tiks izslēgta visā valstī.
Tas nozīmē, ka tiem iedzīvotājiem, kas ar jumta vai istabas antenu palīdzību skatās analogo televīziju, savi televizori būs jāaprīko ar dekoderu, lai turpinātu to darīt. Dekoderus var meklēt tuvākajā sadzīves elektronikas veikalā un Lattelecom veikalos. Tie cilvēki, kas novērtē ērtības, dekoderu var pasūtīt internetā (www.lattelecom.lv) vai zvanot uz klientu servisa tālruni 177 – par nelielu samaksu dekoders tiks nogādāts līdz pašai mājai.

1. Marts- Analogo apraidi pamet LTV7

1 . Aprīlis- Analogo apraidi Rīgas apraides reģionā (70 km rādiusā ap Rīgu) pamet LTV1 un LNT
1.Jūnijs- Analogā apraide tiek izslēgta visā valstī.

Piedāvā nebijušu produktu TV pakalpojumu tirgū

Lai tūkstošiem cilvēku atvieglotu pāreju no analogās uz ciparu apraidi un sniegtu iespēju izbaudīt visas Virszemes TV priekšrocības, tostarp arī maksas kanālus, Lattelecom ir radījis unikālu produktu – priekšapmaksas televīziju, kas darbosies identiski kā mobilo sakaru priekšapmaksas kartes un būs bez jebkādām līgumsaistībām.
“Šodien ļoti daudzi iedzīvotāji rūpīgi izvērtē savas ģimenes obligātos maksājumus un ļoti piesardzīgi izturas pret dažādām ilgtermiņa līgumsaistībām, tādēļ šis piedāvājums ir Lattelecom atbilde uz tirgus vajadzībām – tas ir vēl nebijis risinājums TV pakalpojumu tirgū, kas piedāvā iedzīvotājiem izvēles brīvību skatīties maksas kanālus bez ikmēneša rēķiniem un pagarināt vai atteikties no pakalpojuma pēc pašu izvēles,” uzsver Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Lai sāktu lietot šo produktu, ir jānopērk Virszemes TV Starta paka, kurā ietilpst dekoders un viedkarte ar aktivizētu bezmaksas 30 dienu piekļuvi maksas kanāliem. Pagarināt pakalpojumu varēs ar TV atjaunošanas koda palīdzību, kas būs nopērkams Narvesen un Plus Punkts tirdzniecības vietās.

Starta pakas cena ir Ls 44.50, kas ietver 39 Ls par dekoderu un 5,5 Ls par viedkarti un iespēju ne tikai uztvert bezmaksas kanālus, bet arī 30 dienas par velti skatīties arī maksas kanālus. Starta paku no šodienas var iegādāties Lattelecom veikalos, un tuvākajā laikā tā būs nopērkama arī vadošajos sadzīves elektronikas veikalos. Precīzāku informāciju par tirdzniecības vietām varēs atrast http://www.lattelecom.lv.

TV atjaunošanas kodi jau februāra vidū būs nopērkami visās Narvesen un Plus Punkts tirdzniecības vietās. Pērkot atjaunošanas kodu, jāņem vērā ka iespēja redzēt attiecīgo TV kanālu paku atkarīga no ģeogrāfiskā pārklājuma, piemēram, Pamata pakas atjaunošanas kodu ir vērts iegādāties tad, ja Pamata pakas kanāli jau ir redzami Jūsu dzīvesvietā.
Šobrīd 70 km rādiusā ap Rīgu pieejamas viasas kanālu pakas, bet pārējā Latvijas teitorijā iespējams skatīties Bezmaksas paku un Ekonomisko paku (+13 kanāli). Pēc tam, kad visā Latvijā pilnībā tiks izslēgts analogais signāls un atbrīvotas frekvences, tiks paplašināts arī Pamata pakas pārklājums, kā arī būs iespēja paplašināt kanālu klāstu līdz pat 70 kanāliem.

Līdztekus jaunajam Starta pakas piedāvājumam visos Lattelecom veikalos, kā arī vairāk nekā 170 sadzīves elektronikas veikalos visā Latvijā tie iedzīvotāji, kuri vēlas skatīties tikai bezmaksas kanālus, dekoderu joprojām varēs nopirkt arī atsevišķi. Tāpat tos var pasūtīt arī Lattelecom mājas lapā internetā vai arī zvanot uz klientu servisa tālruni 177.



No Responses Yet to “Virszemes TV jaunumi”

  1. Komentējiet

Komentēt