Mājas komplekts VIP jeb 500mbit/s Lattelecom optiskais internets

06Nov09

No šīs dienas Lattelecom optiskā tīkla klientiem Purvciemā, Pļavniekos un Ziepniekkalnā piedāvā ātrāko optisko internetu Latvijā ar ātrumu līdz 500mbit/s!

Lattelecom mājas komplekts VIP piedāvā neredzētas iespējas telekominikāciju un televīzijas nozarē. Mājas komplekts VIP lietotājiem būs savs Lattelecom menedžeris, pieejams tehniskais atbalsts visu diennakti, kā arī ātrākais optiskais internets Latvijā un praktiski visā Eiropā.

Ko tad īsti iegūs Lattelecom VIP komplekta klienti?

  • ļoti ātru informācijas apmaiņu līdz pat 500mbit/s
  • e-pasta adresi ar savu izvēlēto domēna vārdu
  • bezvadu interneta iekārtas (bezvadu rūteris bezvadu internetam un tīkla karte)
  • Interaktīvā televīzija (populārākie TV kanāli, tajā skaitā HD kvalitātē – Pamata, Paplašinātā un HD pakas jau iekļautas abonēšanas maksā, kā arī pārraižu ierakstīšanas iespēju, pārraižu athīvu, bloķēšanu, filmu nomu un karaoke
  • televīziju iespējams skatīties līdz pat četros televizoros
  • bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā un īpaši izdevīgi tarifi sarunām uz ārzemēm
  • īpašs mājas telefona numurs
  • un, kā jau minājām, savu Lattelecom aģentu un diennakts tehnisko atbalstu
  • iespēja pieteikt līnijas atslēgšanu uz laiku (ja plānojat neizmantot ilgāk kā mēnesi)

Ja slēgsiet līgumu uz 24 mēnešiem, šo visu Jums ierīkos bez maksas.

Abonēšanas maksa mēnesī- 49,97Ls. Nav lēti, bet, ņemot vērā, ka varat izmantot līdz pat četriem televizoriem, diviem datoriem, telefonu ar bezmaksas sarunām Lattelecom tīklā, kā arī ātrāko internetu Baltijā, uzskatu, ka cena ir samērīga ar pakalpojuma kvalitāti un iespējām.

Patreiz Mājas komplekts VIP ir pieejams esošajiem Lattelecom optiskā interneta lietotājiem. No nākamās nedēļas pakalpojumu varēs pieteikt arī internetā.

Ja vēl neesat Lattelecom optiskā interneta lietotājs, tad pieteikt pakalpojumu varat šeit. Patreiz Lattelecom piedāvā  bezmaksas ierīkošanu*, bezmaksas interneta modēmu* un 5ls papildus e-atlaide, piesakot pakalpojumu internetā!

Pieteikt Lattelecom optisko internetu.

* Piedāvājums spēkā fiziskām personām, slēdzot līgumu par pakalpojuma lietošanu uz 24 mēnešiem. Pakalpojums ir pieejams, ja ir tehniskās ierīkošanas iespējas (pārbaudīt pakalpojuma ierīkošanas iespējas)



No Responses Yet to “Mājas komplekts VIP jeb 500mbit/s Lattelecom optiskais internets”

  1. Komentējiet

Komentēt